Contacta

Blog Archive

Lo RatPenat

Benvingut

Estrenem aquest blog gràcies a la tasca acurada, dedicació i professionalitat del nostre amic de Sarawak, Francesc Cardeña, antic membre de la SES del Puigmal.

Amb la publicació d’aquest blog donem a conèixer la iniciativa d’un grup de companys d’entitats diferents interessats per les ciències de la terra i l’exploració geogràfica.

Sarawak és espeleologia i més: espeleologia, perquè els impulsors som, la majoria, espeleòlegs.  I “més” perquè Sarawak dona cabuda a altres inquietuds i projectes que tenen a veure amb la natura, amb la ciència i amb el sentit més ampli de la paraula geografia: alpinisme, muntanya, activitats de natura, fauna, fotografia, arqueologia, biologia, botànica.....

Sarawak és un punt de trobada entre gent de diferents clubs i entitats que volem compartir  informació, experiència i estar en contacte. I, per que no? organitzar alguna activitat, una sortida, un acte, una conferencia, un sopar, o un concurs de fotografia... com el que encetem avui en aquest blog.

Creiem amb les relacions intergrups i també entre companys que tenim aficions i inquietuds similars. Si ho comparteixes, benvingut a Sarawak. No es paga quota.

A tots els que heu rebut aquesta iniciativa amb simpatia, que li esteu donant suport i que ja en formeu part, gràcies en nom dels espeleòlegs i alpinistes que a les 12 de la nit del passat desembre varem brindar  amb  cava pel naixement del nou any i de Sarawak.

                                                    Montserrat Ubach i Magda Nos
                                                    Barcelona, febrer del 2010